سید محمد طباطبایی مدیر کارخانه سیمان هرمزگان در نشستی صمیمانه از تلاش های خبرنگاران تجلیل و قدردانی کرد.
در نشست صمیمانه ای که به منظور تجلیل از خبرنگاران پرتلاش استان هرمزگان در محل کارخانه برگزار شد، سید محمد طباطبایی مدیر کارخانه ضمن قدرداني از تلاش هاي خبرنگاران در حوزه اطلاع رساني گفت: کارخانه سيمان هرمزگان قدردان تلاش خبرنگاران است و اميدواريم تعامل دو سويه اي که بين کارخانه سيمان و خبرنگاران است بتوانيم، فعاليت هاي اين کارخانه را به اطلاع مردم رساند.
همچنین وی با بيان اينکه ظرفيت اسمي روزانه توليد سيمان در اين کارخانه شش هزار تن است، افزود: سال گذشته ۱۱۰ درصد ظرفيت اسمي در اين کارخانه سيمان توليد شد.
وي با اشاره به رفع نيازهاي داخلي و خارجي سيمان از سوي کارخانه سيمان هرمزگان(خمير) افزود: ما ضمن مرتفع کردن بازار داخل، در بخش صادرات نيز موفق عمل کرديم بطوري که يک سوم توليد به خارج از کشور صادر کرديم.
مدير کارخانه سيمان هرمزگان ادامه داد، کارخانه سيمان خمير يکي از موفق ترين شرکت ها چه در توليد و چه در تامين نيازهاي داخلي و خارجي است.
وي همچنين با اشاره به تحريم ها گفت: صادرات سيمان هرمزگان تحت تاثير تحريم ها قرار نگرفته و اين روند ادامه دارد.
طباطبايي در ادامه از راه اندازي آب شيرين کن کارخانه سيمان هرمزگان در آينده نزديک خبر داد و گفت: با راه اندازي اين آب شيرين کن، آب مورد نياز کارخانه از اين طريق تامين خواهد شد.
به گفته وي، مصرف روزانه کارخانه سيمان هرمزگان دو هزار متر مکعب در روز است در حالي که در طراحي و احداث اين آب شيرين کن در فاز اول شش هزار متر مکعب است.
مدير کارخانه سيمان هرمزگان افزود: ظرفيت اضافه اين آب شيرين کن در اختيار جامعه محلي قرار خواهد گرفت.
طباطبايي بيان داشت: با تفاهمي که با مجموعه شرکت آب صورت خواهد گرفت، آب اضافه به روستاها و شهر خمير اختصاص مي يابد.
وي همچنين با اشاره به تدابير زيست محيطي اين کارخانه گفت: در پي برداشت ۱۰ هزار تن معدن اثرات زيست محيطي ناگزير است اما تلاش ما اين است که حداقل اثرات داشته باشد.
مدير کارخانه سيمان هرمزگان با بيان اينکه براي هر تن برداشت معدن و فرآوري آن هزينه زيادي مي شود، گفت: هر چه دور ريز ما کمتر شود هزينه ما نيز کمتر مي شود چرا که به هر ميزان که دور ريز ما بيشتر شود هزينه بيشتري بر ما تحميل مي شود. وي با تکذيب اينکه گفته مي شود فيلتر از مدار خارج مي شود، گفت: اين موضوع صحت ندارد اگر هم فرض بر اين گرفته شود که فيلتر از مدار خارج مي شود، هزينه بسيار بالاتري بر کارخانه تحميل مي شود و عاقلانه نيست که ما فيلتر را برداريم تا به توليد خودمان ضرر بزنيم. به گفته مدير کارخانه سيمان هرمزگان، چنانچه دور ريز صورت گيرد، در وهله اول ضرر اقتصادي به کارخانه مي رسد و در وهله دوم محيط زيست را آلوده مي کند. هدف ما اين است که از همه برداشت ها به درستي استفاده شود و در اين زمينه سالانه چند صد ميليون تومان هزينه مي شود تا نهايت راندمان کارخانه استفاده شود.
در ادامه اين نشست سيد حسن حسيني معاون اجرايي کارخانه سيمان هرمزگان به برخي از اقدامات انجام شده در حوزه مسئوليت هاي اجتماعي اشاره کرد و گفت: سيمان هرمزگان فعاليت در حوزه مسئوليت هاي اجتماعي را يکي از برنامه هاي اصلي خود قرار داده است.
وي افزود: با نگاه مثبتي که مديرعامل کارخانه به اين حوزه دارد کارهاي خوبي اجرا يا در دست اجراست که مي تواند منفعت هاي اجتماعي براي مردم خمير، لشتغان و روستاهاي شهرستان خمير داشته باشد. معاون اجرايي کارخانه سيمان هرمزگان به يکي از اقدامات انجام شده در اين حوزه اشاره کرد و گفت: جاده سلامت يکي از اقداماتي است که کارخانه سيمان هرمزگان به آن ورود کرده است.
به گفته وي، اين جاده اختصاصي براي پياده روي و دوچرخه سواري براي عموم مردم در نظر گرفته شده است.
حسيني افزود: اين جاده مسافت بين شهر خمير و کارخانه سيمان هرمزگان در حال احداث است که دو طرف آن درختکاري شده ظو مسير آن بصورت سنگ فرش يا آسفالت در خواهد آمد.
وي، طول اين مسير را چهار کيلومتر عنوان کرد و گفت: کاشت دو هزار اصله درخت نيز در اين مسير آغاز شده که مسير مناسب و زيبايي را بوجود خواهد آورد.
اولويت استخدام با نيروهاي بومي شهرستان خمير است
در اين نشست همچنين منصور اکبري مدير امور اداري و منابع انساني کارخانه سيمان هرمزگان به اقدامات انجام شده در اين حوزه پرداخت و گفت: حدود ۸۵۰ نفر بصورت مستقيم در اين کارخانه مشغول به کار هستند.
وي با بيان اينکه سياست کارخانه بر جذب نيروهاي محلي است، افزود: بالاي ۹۵ درصد نيروهاي بخش عمومي از شهرستان خمير جذب کارخانه شده اند و در استخدامي پيش رو نيز همين رويه در پيش گرفته مي شود.
به گفته اکبري، کارخانه سيمان هرمزگان در جذب نيروهاي تخصصي خود اولويت را به نيروهاي متخصص همين شهرستان داده و در صورتي که نيروهاي مورد نياز تخصصي در شهرستان وجود نداشته باشد از بوميان استان هرمزگان جذب خواهند شد. مدير امور اداري و منابع انساني کارخانه سيمان هرمزگان خاطرنشان کرد، جذب نيروهاي بومي هزينه کمتري به کارخانه تحميل خواهد کرد بر همين اساس سياست جذب نيروهاي بومي علاوه بر اينکه خود بوميان از اين فرصت بهره مند مي شوند هزينه کارخانه نيز تقليل پيدا مي کند.
در ادامه اين نشست زايد ملايي مدير پشتيباني کارخانه سيمان هرمزگان به برخي از اقدامات انجام شده از سوي کارخانه پرداخت و گفت: خوشبختانه سيمان هرمزگان در حوزه مشارکت و مسئوليت هاي اجتماعي گام هاي موثري برداشته است که نمود عيني آن در شهرستان خمير شاهد هستيم.
وي افزود: کارخانه سيمان هرمزگان در حوزه مختلف فرهنگي و اجتماعي علاوه بر لشتغان و شهر خمير به ديگر روستاها از جمله کهورستان و روستاهاي پشتکوه نيز ورود کرده و فعاليت هايي در دست اقدام دارد.
به گفته وي، تا پيش از اين نگاه مردم به کارخانه سيمان به عنوان يک صنعت مزاحم بود اما با سياست جديد که از سوي مديرعامل کارخانه اتخاذ شده نگاه مردم نيز تغيير کرده است.
وي همچنين با اشاره به احداث باند دوم خمير به سمت لشتغان و کارخانه سيمان گفت: هزينه تکميل اين باند را کارخانه سيمان هرمزگان متقبل شد.
در حوزه فعاليت هاي اجتماعي و ورزشي نيز کارخانه سيمان هرمزگان حضور پررنگي داشته است و از رويدادهاي فرهنگي، اجتماعي و ورزشي حمايت هاي لازم صورت گرفته است.
به گفته وي، در حوزه ورزشي امسال بودجه اختصاصي از ۲۵۰ ميليون تومان به ۳۰۰ ميليون تومان افزايش يافت که اميدواريم بتوانيم در اين حوزه به بخش ورزش شهرستان کمک لازم را کرده باشيم.
در اين مراسم همچنين از خبرنگاران حوزه سيمان در شهرستان خمير و مرکز استان تجليل و هدايايي به رسم يادبود به آنها اهدا شد.