سیمان هرمزگان

  • ارتباط با ما
    • درخواست استخدام
    • فرم ثبت پیشنهادات و شکایات مشتریان
    • فرم سنجش رضایت مشتریان
    • آدرس ها و نقشه ها
  • تصاویر
    • دستاورد های شرکت سیمان هرمزگان
    • تصاویر کارخانه سیمان هرمزگان
  • گزارش
    • صورت های مالی حسابرسی شده
    • گزارش عملکرد شرکت
    • صورت های مالی میان دوره
    • گزارش پایداری
    • گزارش تفسیری مدیریت
  • خرید
    • تسهیلات
    • فرایند فروش داخلی
    • فرایند اقدام برای خرید سیمان صادراتی
  • معاونت ها
    • معاونت فنی
    • معاونت اجرایی
    • معاونت بازرگانی
    • معاونت مالی
    • مدیران حوزه مدیرعامل
  • درباره ما
    • تاریخچه شرکت
    • چارت سازمانی
    • اعضای هیات مدیره
    • مسئولیت های اجتماعی
    • صاحبان سهام
    • منشور اخلاقی
  • سیمان هرمزگان

۰۳

خرداد
اشتراک گذاری
Twitter
Facebook
Linkedin
مدیر امور اداری سیمان هرمزگان : پیگیر بازنشستگی پرسنل هستیم که راحت‌تر بتوانند بازنشسته شوند
مصاحبه

مدیر امور اداری سیمان هرمزگان : پیگیر بازنشستگی پرسنل هستیم که راحت‌تر بتوانند بازنشسته شوند

مدیر امور اداری سیمان هرمزگان : پیگیر بازنشستگی پرسنل هستیم که راحت‌تر بتوانند بازنشسته شوند. در ادامه، مصاحبه روابط عمومی شرکت را با منصور اکبری خواهیم خواند.

منصور اکبری حدود ۲۰ سال است که در مجموعه سیمان هرمزگان مشغول به کار شده و اکنون بعد از کسب تجربه در بخش‌های مختلف، به عنوان مدیر امور اداری سیمان هرمزگان در تلاش است تا موجب پیشرفت کارخانه و شرایط نیروهای آن باشد. در ادامه او با ما از اقدامات انجام شده و برنامه‌هایی که قرار است اجرایی شوند صحبت کرده است.

لطفا خودتان را معرفی کنید.

منصور اکبری متولد فروردین ۱۳۵۰ اهل و ساکن بندرعباس، از سال ۱۳۷۸ وارد مجموعه سیمان هرمزگان شدم و در بدو ورود در واحدهای حراست، تولید، بازرگانی و اکنون از تاریخ ۲۰/۹/۹۶ بعنوان مدیر امور اداری سیمان هرمزگان مشغول خدمت در این شرکت هستم.

واحدهای زیر مجموعه شما چه واحدهایی هستند ؟

امور اداری و توسعه منابع انسانی شرکت سیمان هرمزگان زیرمجموعه معاونت اجرایی شرکت است که واحدهای کارگزینی، آموزش، دبیرخانه، امور ورزش و رفاهی و اداری دفتر تهران را مدیریت می‌کند.

از ابتدای حضور شما در این پست تا کنون چه اقداماتی صورت گرفته و در چند ماه باقی مانده از سال چشم انداز شما چگونه خواهد بود.

پیگیر بازنشستگی پرسنل هستیم که راحت‌تر بتوانند بازنشسته شوند. اصلاح چارت سازمانی با دستور و حمایت مدیرعامل محترم و هیات محترم مدیره و برنامه ریزی منابع انسانی از دیگر برنامه‌های مدیر امور اداری سیمان هرمزگان است. در طرحی که مدتی‌ست از آغاز آن می‌گذرد، ساماندهی اضافه کاری پرسنل، به صورت میانگین در اختیار مدیران قرار گرفته است. بالا بردن انگیزه پرسنل جهت مشارکت در تولید و فعالیت بیشتر و کاهش انرژی در ساعت یکی از اهداف این طرح است به صورتی که تمام اضافه کار به عهده مدیر واحد می باشد.

همسان سازی اضافه کاری پیمانکار با کارخانه، حق محاسبه اضافه کار بر مبنای حقوق و مزایا، با توجه به حمایت‌های مدیرعامل محترم جناب دکتر باشتی در آینده ارتقاء سطح معیشتی پرسنل پیمانکار با کارخانه و کم کردن فاصله کاری و حقوقی از دیگر برنامه‌های ماست.

چه اقداماتی جهت جایگزینی نیروهای متخصص بازنشسته شده است؟

طبق نشستی که با مدیران واحدها انجام شد، کمبودهای هر واحد از نظر تعداد نیرو مورد بررسی قرار گرفت. برخی از این کمبودها از واحدهای دیگر جایگزین شد و تعدادی نیز به صورت روزمزد به کار گرفته شدند که در حال حاضر دوره‌های آموزشی خود را می‌گذاراندند. تعدادی نیز از طریق آزمون جذب شدند و در آینده نیز به همین شیوه جذب نیرو خواهیم داشت.

نقاط قوت و ضعف خودتان را به عنوان مدیر امور اداری سیمان هرمزگان نام ببرید.

نقاط قوت به زبان آوردن تعریف از خود و خودستایی است. نقاط قوتی نمی‌بینم و نقاط ضعف نیز شاید یکی عصبانی شدن باشد؛ هرچند خیلی زود این عصبانیت از بین می‌رود که نقطه ضعف به حساب نمی‌آید. بیشتر باید از همکاران در این دو مورد پرسید.

اگر در پایان صحبتی هست بفرمایید

آرزوی سلامتی و طول عمر برای تمام پرسنل زحمت کش و شفای عاجل بیماران و همکارانی که در بستر بیماری‌اند. در آخر نیز تشکر می‌کنم از زحمات مدیرعامل شرکت که در این مدت کوتاه با حضور در بین پرسنل با مشکلات عمده آن‌ها آشنا شده و در رفع آنها برآمده است.

  • برچسب ها :سیمان هرمزگان
  • شرکت سیمان هرمزگان
  • کارخانه سیمان هرمزگان
  • معاونت اجرایی
مجله سیمان هرمزگان شماره 18
انتخابات شورای کارگری سیمان هرمزگان برگزار شد

پستهای اخیر

تمدید مناقصه ریخته گری
۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴
میلاد نور مبارک باد
میلاد نور مبارک باد
۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴
مناقصه حمل نفت کوره و گاز
۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

برچسب ها

آب شیرین کن آگهی مناقصه سیمان هرمزگان احمد مرادی استانداردها و گواهینامه ها استخدام امام جمعه بندر خمیر ایثارگران بندر خمیر بورس و سهام تودیع و معارفه جاده سلامت جنگ تحمیلی جهش تولید دفاع مقدس دکتر باشتی سیمان هرمزگان دکتر محمد آشوری رهبر معظم انقلاب سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها سپاه سیمان سیمان صادراتی سیمان هرمزگان شرکت سیمان هرمزگان شرکت گروه مدیریت سرمایه گذاری امید شهدا قیمت سیمان مجله سیمان هرمزگان مدیرعامل شرکت سیمان هرمزگان مدیریت کیفیت مزایده مزایده عمومی سیمان هرمزگان مسئولیت های اجتماعی معاون بازرگانی معاونت اجرایی معاونت مالی معاون فنی مقاله مناقصه مناقصه سیمان هرمزگان مناقصه عمومی سیمان هرمزگان مناقصه های شرکت سیمان هرمزگان مهدی باشتی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی کارخانه سیمان هرمزگان کار در سیمان هرمزگان

لینک های مفید

  • سیمان هرمزگان در سامانه کدال
  • سیمان هرمزگان در بورس تهران
  • انجمن صنفی کارفرمایان سیمان

ایمیل های مفید

بازرگانی و فروش:
purchase[at]hormozgancement.com export[at]hormozgancement.com sales[at]hormozgancement.com
ارتباط با مدیریت:
najafi[at]hormozgancement.com

وب‌سایت‌های مرتبط

  • دفتر مقام معظم رهبری
  • دفتر ریاست جمهوری
  • وزارت صنعت، معدن و تجارت
  • بانک سپه
  • شرکت مدیریت سرمایه‌گذاری امید